Концесионерът на летището в София работи върху свързването на София

...
Концесионерът на летището в София работи върху свързването на София
Коментари Харесай

Концесионерът на летище София иска да увеличи директни полети на далечни разстояния

Концесионерът на летището в София работи върху свързването на София със света единствено с едно прехвърляне, увеличение броя на директните дестинации и привличането на повече дълги полети, преминаващи през летище " София ".

Това стана ясно след среща с министъра на туризма Христо Проданов с Хесус Кабайеро, който е изпълнителен шеф на " Соф Кънект ", която оперира летището.
Министъра на туризма и Христо Стоичков разискаха по какъв начин да разпространяват България като туристическа дестинация
Министърът на туризма Христо Проданов организира среща с Христо Стоичков. Двамата разискаха бъдещото съдействието сред министерството...
Прочети повече
Министърът на туризма е разискал с представители на сектора и проблемите в бранша, оповестиха от Министерството на туризма. Сред целите си Проданов е показал превъзмогване на проблемите с незаконните екскурзоводи в страната, проблемите с незадоволителната поддръжката от страна на страната към бранша и финансирането му, както и визовия режим.

Относно Ковид рецесията министърът съобщи, че е реализирана сделка с Националния щаб за отпадане задължението за имунизация на децата от 12 до 17 години, които идват в България като туристи. По този метод Проданов се надява повече хора да посетят страната ни.

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР