Концесионерът на летището в София работи по развиването на директни

...
Концесионерът на летището в София работи по развиването на директни
Коментари Харесай

Концесионерът на "Летище София" обяви, че развива директни полети на далечни разстояния

Концесионерът на летището в София работи по развиването на директни полети от града, измежду които и презоеканиски, както и такива до наричаните екзотични дестинации като Сейшелите и Малдивите. За тези по-далечни полети с самолетните компании, с които се договаря, се предлага 99% понижение на летищните такси.

Това е оповестил на среща с министъра на туризма Христо Проданов представителят на концесионера Хесус Кабайеро, изп. шеф на " Соф Кънект ", която оперира летището. Посочил още, че друга цел е да се трансформира София в място, от което с едно прикачване да са налични всички огромни летищни хъбове.

С представители на сектора министърът на туризма е разискал и проблемите в бранша, оповестява Министерството на туризма. Сред целите си Проданов е показал превъзмогване на проблемите с незаконните екскурзоводи в страната, проблемите с незадоволителната поддръжката от страна на страната към бранша и финансирането му, както и визовия режим.

Според него е допустимо да се направи стратегия взаимно с Министерството на образованието за осъществяване на услуги от страна на екскурзоводите като по този метод се помогне с финансирането в къси периоди. Идеята следва да се разиска.
Министърът е оповестил, че със здравните управляващи са се договорили да отпадне задължението за имунизация на децата от 12 до 17 години, които идват в България като туристи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР