Концесионерът на летище София предлага на авиокомпании, извършващи презокеански полети

...
Концесионерът на летище София предлага на авиокомпании, извършващи презокеански полети
Коментари Харесай

СОФ Кънект сваля летищните такси за презокеански полети на 99%

Концесионерът на летище " София " предлага на самолетни компании, извършващи задокеански полети от София, понижение на летищните такси от 99%. Това е съобщил изпълнителния шеф на " СОФ Кънект " Хесус Кабайеро по време на среща с министъра на туризма Христо Проданов, заяви пресцентърът на Министерството на туризма.

По време на срещата е било разисквано развиването на столичното летище и опцията за съдействие и взаимна активност за привличане на туристи.

" Туризмът е доста тясно обвързван с летище " София ". Успехът на туризма е триумф и за летището, а то, от своя страна, може да развива туризма ", е декларирал министърът на туризма Христо Проданов.

Хесус Кабайеро е показал, че има 3 основни тактики за развиване, които ще оказват помощ на туризма и популяризирането на България.

Едната тактика е обвързвана с превръщането на София в място, от което с едно прикачване да са налични всички огромни летищни хъбове, а от там на процедура и целия свят.

Другата е да бъдат развити директните дестинации, които са на разстояние сред 2 и 4 часа от България.

Последната е обвързвана с договаряния с самолетни компании за директни задокеански полети от София, в това число такива до екзотични дестинации като Сейшелите и Малдивите. " За такива самолетни компании предлагаме 99% понижение на летищните такси ", е споделил Хесус Кабайеро.

Облекчаването на визовите условия към жители на страни отвън Европейски Съюз е било посочено като важен приоритет за екипа на министър Проданов и за мениджмънта на " СОФ Кънект ", като мярка, която доста ще усъвършенства конкурентоспособността на страната ни, се споделя в прессъобщението.

Съвместен екип от Министерството на туризма и " СОФ Кънект " ще стартира работа за развиване на полетната мрежа, продан на данни и информация и взаимни начинания за разпространение на България като атрактивна туристическа дестинация, се споделя в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР