Концесиите са добра форма на управление, тъй като активите си

...
Концесиите са добра форма на управление, тъй като активите си
Коментари Харесай

Зам.-министърът Занчев: Концесиите са добра форма на управление

Концесиите са добра форма на ръководство, защото активите си остават държавна благосъстоятелност, а в същото време се влага в тях. Това съобщи заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Велик Занчев в границите на осемнадесетата полемика от акцията „ Да! На българската стопанска система “, провела се през днешния ден в Пловдив.

В момента в МТИТС (Министерството на превоза, осведомителните технологии и съобщенията) се организират две процедури за даване на концесия на обекти от транспортната инфраструктура – за летище Пловдив и за Интермодален терминал Пловдив.

Първият контракт за концесия в бранш „ Транспорт “ е парафиран през 2006 година, като досега са подписани общо 15 контракта. Приходите от концесионни заплащания са над 216 милиона лв., съобщи заместник-министър Занчев.

В МТИТС имаме воля да се случи концесията на летище Пловдив, като същото се отнася и за Интермодалния терминал в града, тъй като на тях им е нужен добър оператор, който да ги ръководи по на-добрия метод, с цел да има оптималната изгода за страната, сподели в умозаключение заместник-министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР