Концертният филм от турнето Eras на Тейлър Суифт се оказа

...
Концертният филм от турнето Eras на Тейлър Суифт се оказа
Коментари Харесай

Концертният филм на Тейлър Суифт е блокбъстър - а още не е излязъл по кината

Концертният филм от турнето " Eras " на Тейлър Суифт се оказа едно от най-очакваните заглавия в киносалоните тази есен. Продажбите на предварителните билети за " Taylor Swift: The Eras Tour " надхвърлила 100 млн. $ в международен мащаб, сочат данни на дистрибуторите AMC Theatres Distribution и AMC Entertainment.

До формалната премиера на кино лентата остава тъкмо седмица, а продукцията към този момент чупи върхове в боксофиса. В Съединени американски щати тя е сложила връх по най-вече предварителни продажби за кино билети, като търсенето е " 10 пъти по-голямо " от всеки различен филм на продуцентската компания.

3-часовият концерт ще може да бъде гледан на огромен екран и в България, само че с месец забавяне. Премиерната му дата у нас е на 3 ноември. Филмът ще бъде гледан в близо 8500 киносалона в 100 страни в границите на една седмица.

В Съединените щати търсенето от страна на феновете е " необикновено " - " от най-големите градове до най-малките градчета ", споделят от AMC.

Режисьор на продукцията е Сам Ренч. Филмът демонстрира цялостният концерт на Суифт от август 2023 година пред стадиона SoFi в Ингълууд, Калифорния. В невиждано дългото музикално шоу звездата извършва песни от всички свои албуми, в това число наградените с " Грами " - " 1989 ", " Folklore " и " Fearless ".

Въпреки че почитателите ще могат да гледат концерта от турнето " Eras " в киното, огромното турне продължава. През ноември Суифт продължава международната си обиколка с участия в Южна Америка, а през 2024 година ще посети Азия, Австралия и Европа.

Междувременно друга поп звезда - Бийонсе, също разгласи, че пуска кино версия на своето турне " Renaissance World Tour " за разпространяване в кината. Предварителната продажба на билети стартира идната седмица, а премиерата е на 1 декември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР