Концертният филм на Eras Tour на Тейлър Суифт се открива в същия ден като последния филм „Екзорсистът“

...
Екзорсвифт“ се опитва да даде на Барбенхаймер“ парите си. В
Коментари Харесай

„Екзорсвифт“ се опитва да даде на „Барбенхаймер“ парите си.

В четвъртък поп мегазвездата Тейлър Суифт обяви, че нейното турне Eras Tour ще се появи в киносалон близо до вас от 13 октомври.

„Турнето Eras беше най-смисленото, електрическо изживяване от живота ми досега и съм изключително щастлив да ви съобщя, че скоро ще излезе на големия екран. От 13 октомври ще можете да гледате концертния филм в кината в Северна Америка!“ Суифт туитна.

Премиерната дата съвпада с премиерата на най-новия филм от поредицата Exorcist, „The Exorcist: Believer“.

казаха, че трябва да увеличат капацитета на сървъра си в подготовка за стремглавото търсене на билети.

„В очакване на първия ден от предварителните заявки за билети, AMC увеличи капацитета на своя сървър за билети, за да обработва трафик над 5 пъти над текущия рекорд за най-много продадени билети за един час“, компанията казах.

Предпазните мерки може да са безопасен залог, след като Ticketmaster провали продажбите на билетите за концерта на Eras Tour, което доведе до съдебно дело.

Искът твърди, че Ticketmaster е предоставил кодове за предварителна продажба на феновете, въпреки че продавачът на билети е знаел, че не може да поеме всички поръчки за билети за представленията на Суифт. Ищците също така обвиняват услугата, която е собственост на Live Nation Entertainment, че е продала значителен брой билети на скалпери и ботове, оставяйки по-малко места за феновете.

Изключително популярното обиколка Eras Tour се смята за стимулиране на икономиката. Компанията за пазарни проучвания QuestionPro изчисли миналия месец, че нейното турне може да помогне за добавянето на 5 милиарда долара към световната икономика.

Турнето Eras е събрало повече от $300 милиона досега според PollStar, търговско издание за музикалната индустрия на живо. Повече от 1,1 милиона билета са продадени на средна цена от $253.

Филмът за турнето Eras идва след като Суифт завърши своята част от турнето в САЩ, като много фенове не можаха да посетят шоу. Решението на Суифт да премести турнето си на голям екран може да даде втори шанс на тези фенове.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР