Концертите на Енрике Иглесиас в Загреб, Минск и Рига падат

...
Концертите на Енрике Иглесиас в Загреб, Минск и Рига падат
Коментари Харесай

Родна фирма завлече Енрике Иглесиас с три концерта

Концертите на Енрике Иглесиас в Загреб, Минск и Рига падат поради българския уредник АРТ БГ, оповести английското спосание "Ай Кю ".

Това се случва, откакто организацията, представляваща Енрике, "Криейтив артистс ", разгласи, че българският промоутър не е спазил договорите нито финансово, нито организационно и поради това концертите на Енрике в тези градове са анулирани.

След случилото се, от настоящото турне на звездата остават единствено 2 концерта - на 7 декември в Мадрид и на 22 февруари в Саудитска Арабия. Вчера никой от АРТ БГ не отговаряше на телефоните си за коментар. Офисът също бе затворен. Техни сътрудници от други организации споделиха, че личният състав не е получавал пари от най-малко два месеца. Отделно организацията не била изпълнила всички бартерни връзки с партньорски компании.

У нас Арт БГ отганизира концерта на Мирей Матийо следващата година, който също остава под въпрос. Фирмата работи на територията на съвсем цяла Европа като другият й централен офис отвън София е Виена. Има доста концерти в Гърция, които в този момент също не е ясно дали ще се състоят. Вчера и трите паднали концерта на Енрике стояха на страницата на Арт БГ, само че от тях не можеше да се създадат връзки към продажбата на билетите и самите събития.

Там има разгласен концерт на Хосе Карерас на 24 ноември в Атина, за който към момента се продават билети от 25 до 400 евро. Възможно е компанията да разчита на парите от този концерт, с цел да почисти отговорности.

След като различен промоутър - Моко, предходната година публично приключи активността си, нговите концерти бяха конфискувани от Арт БГ и бяха доведени до сполучлив край. Сега обаче не е ясно кой и дали въобще някой ще поеме събитията на Арт БГ, в случай че компанията приключи активност. Със сигурност за Енрике се търсят други уредници и други дати в съответните европейски градове, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР