Концертите и участията не са били единственият източник на доходи

...
Концертите и участията не са били единственият източник на доходи
Коментари Харесай

Данъчните се усъмниха в нечисти сделки на Кали и я погнаха

Концертите и участията не са били единственият източник на приходи за Кали през годините. Тя правела огромни облаги от препродажба на жилища, само че данъчните се усъмнили, че покупко-продажбите й не са чисти, научи HotArena. Инспектори на Национална агенция за приходите почнали инспекции на договорите и сметките й, вследствие на което чалга звездата решила да приключи вечно търговията си с недвижимости.

Спечеленото от парцелите Кали вложила в музика. С парите тя плащала на композитори, аранжори и текстописци за нови песни, а влагала и в клипове. Ако пък й останел  някой лев, го харчела за децата си, написа " Уикенд “. Както е известно, изпълнителката има трима синове от трима мъже.

Пайнерката се насочила към имотния бизнес, откакто купила първия си личен апартамент. В жилището тя не живяла дълго – решила да го продаде за облага, тъй като в това време цената му се била вдигнала. С получената от договорката сума взела различен дом за себе си и фамилията си, само че и той се оказал краткотрайна стряха.

Кали го изтъргувала – още веднъж на спекулация, а след това се сдобила с поредна резиденция, в която настанила многочленната си фамилия. 

" Беше огромно препродаване. Местех се от един апартамент в различен, след това втори и трети. Така продължих, до момента в който не ме погнаха данъчните. " Ти правиш някакви измами! “, усъмниха се те. А аз въобще не мамех, просто оцелявах като множеството хора, споделя певицата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР