Концертът започва, певците не знаят Сдружението Всички заедно за една

...
Концертът започва, певците не знаят Сдружението Всички заедно за една
Коментари Харесай

Четете в Марица: Ад по кръстовищата в Кючука

Концертът стартира, артистите не знаят

Сдружението „ Всички дружно за една идея ”, което бе разобличено в Общинския съвет, че желае пари за наем на " Колодрума " с подправен документ, въпреки всичко ще провежда планувания концерт. Той е разгласен за благотворителен и ще се състои довечера на Летния спектакъл. Проучване на " Марица " обаче демонстрира, че множеството реализатори, чиито имена са оповестени на афиша, не знаят за концерта.

Ад по кръстовищата в Кючука

Автомобилното придвижване в Пловдив от ден дневно става все по-тежко. Не стига че няма къде да се паркира, а към този момент няма място и за каране. Уж градът ни се развива и пораства, а имаме възприятието, че става все по-малък, а тапите - все по-големи. Това настояват водачи, патещи всекидневно по пловдивските булеварди и улици. Вчера екип на „ Марица “ направи бърза обиколка на града, с цел да види къде са най-новите тапи, късащи нервите на водачите.

БМВ отнесе велосипедист на Коматевския

53-годишен велосипедист пострада и беше признат в болница, откакто беше блъснат от лек автомобил БМВ със старозагорска регистрация на пешеходна пътека на Коматевския възел. Инцидентът стана през вчерашния ден, към 16:30 часа, на разклона, който води от бул. " Копривщица " към бул. „ Хаджи Димитър “ (до акведукта).

Топлоелектрическа централа " Марица Изток " ще продължи да създава ток

Държавната електроцентрала Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " няма да бъде затворена и ще продължи да създава ток. Това заяви през вчерашния ден в Пловдив министърът на енергетиката Теменужка Петкова. Тя даде старт на построяването на електрическа подстанция „ Евмолпия “ под тепетата.

Не се лекувайте при врачките и в нета

Когато почувстват проблеми с ушите, носа или гърлото, доста хора избират да се самолекуват или да разчитат на форумите в интернет и врачките, а не и на лекарите. Търсят помощ от експерти чак когато ситуацията им се утежни и би трябвало незабавно да им се помогне. За казуса сигнализира през вчерашния ден проф. Дияна Попова от Катедрата и клиниката по УНГ заболявания при УМБАЛ “ Царица Йоанна - ИСУЛ “.

И трудовите инспектори в борбата за връщане в клас

И трудовите инспектори към този момент са впрегнати в идеята за връщане на отпадналите от учебно заведение в клас, откакто МОН и Главна ревизия по труда подписаха съглашение да си партнират по Механизма за обсег и задържане на учениците в учебно заведение. По него разнообразни институции и специалисти, измежду които учители, обществени служащи, служители на реда, работят дружно по всеки съответен проблем на дете, което е на възраст за учебно заведение, а не посещава занятия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР