Концертът за 85-годишнината на Българското национално радио, включващ връчването на

...
Концертът за 85-годишнината на Българското национално радио, включващ връчването на
Коментари Харесай

Бюджетът на БНР още не е утвърден и затова концертът за 85-годишнината е отложен

Концертът за 85-годишнината на Българското национално радио, включващ връчването на огромната премия на името на Сирак Скитник и на годишните награди на радиото, беше очакван за 25 януари, само че през днешния ден (24 януари) беше отсрочен и за момента не е известно по кое време ще се състои. Причината е, че годишният бюджет на публичната медиа още не е одобрен от Управителния съвет. Това оповестиха от БНР в прессъобщение, изпратено до медиите през днешния ден.

" Ръководството на БНР се извинява за породеното стеснение на всички участници и посетители. Поканите ще бъдат годни за спектакъла, когато бъде планувана нова дата за неговото осъществяване ", пишат още от публичната медиа.

Пред " Дневник " от БНР прецизираха, че съгласно административната процедура първо би трябвало всички дирекции да изготвят бюджетите си, а по-късно въз основата на тях Управителният съвет би трябвало да гласоподава разпределението на бюджета, провиснал от страната. От БНР допълниха, че всички тези неща към този момент са направени и одобряването на бюджета се чака до няколко дни, само че за жал процедурата съответствува с плануваното за 25 януари събитие и по тази причина то е отсрочено.

От публичната медиа категорично подчертаха, че става дума за техническа процедура и това по никакъв метод не е обвързвано с новия шеф на БНР Андон Балтаков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР