Концертът Сцена под звездите ще е на площад Княз Александър

...
Концертът Сцена под звездите ще е на площад Княз Александър
Коментари Харесай

В 22 часа започва големия концерт в столицата за Новата 2019 година

Концертът ”Сцена под звездите ” ще е на площад ”Княз Александър I ” в София. Започва в 22 ч и ще се излъчва онлайн. Осем са контролно-пропускателните пунктове, през които ще минават празнуващите с концерта в столицата.
Стотици служители на реда в страната ще наблюдават за сигурността по площадите в новогодишната нощ. Най-многолюден се чака да е празникът в София. Очаква се Нова година да посрещнат хиляди столичани и посетители на София. Три часа преди концерта целият площад е наобиколен от заграждения.

За 20-та поредна година на " Сцена под звездите " Столичната община и Българска национална телевизия канят всички, които желаят да посрещнат Новата година с някои от най-популярните родни реализатори. Концертът ще е на площад " Княз Александър I " от 22 ч и ще се излъчва онлайн.

Полицията ще прави инспекции на случаен принцип, само че под необикновен контрол ще са всички, които носят обемисти багажи. Десетки камери ще наблюдават никой да не пресича зоната за празничната заря. На празнуващите е неразрешено да внасят пиротехника, оръжие и алкохол, санкциите са от 500 до 2500 лв..

Мнозина водачи през днешния ден не съблюдаваха възбраните за паркиране в региона на концерта, по тази причина се наложи паяци да разчистят площада.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР