Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала Арена Армеец преди

...
Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала Арена Армеец преди
Коментари Харесай

Освиркаха Шабан Шаулич В София

Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала „ Арена Армеец ” преди Коледа се трансформира в тотално крушение за именития сърбин и вместо аплодисменти, най-после легендата бе изпратена с освирквания.

Въпреки че залата бе препълнена и над 12, 000 фенове заплатиха скъпо и прескъпо за билети, ветерана на турбо фолка се отнесе със ужасно неуважение с публиката.

Шабан закъсня с 40 минути, само че по-неприятната изненада бе прекомерно късата дълготрайност на концерта. Шаулич пя тъкмо 83 минути, като половината песни бяха изпълнени на плейбек. Гояма част от частите бяха изцяло непознати. Някои от най-големите му шлагери обаче по този начин и не прозвучаха в залата, макар виковете и подсещанията на феновете, че желаят да ги чуят, написа „ Уикенд “.

След няма и час и половина пеене, Шаулич благодари на почитателите, поклони се и си потегли, а множеството хора помислиха, че просто е пристигнала края на първата част и ще последва бис. Уви, излъгаха се – Шабан по този начин и не се появи повече. Залата настръхна и хиляди хора мощно освиркаха тогавашния си любим и уредниците на концерта. „ Върнете ни парите! ”, скандираха някои от тях.

„ Жалко, че по този метод завършва една славна кариера. Публиката не заслужава такова отношение ”, разяснява засегнат турбофолк фанатик. Други се пробваха да влязат в ситуацията на Шаулич, който към този момент е на напреднала възраст, а и преди години бе диагностициран с тежко заболяване. Сцената в „ Арена Армеец ” бе много постна, а озвучаването бе компромисно. Навярно сходна халтура ще съставляват и останалите спектакли на сръбски артисти, планувани за тази година, измежду които изпъква бенефис на Мирослав Илич.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР