Концертът на Роджър Уотърс ще е сред тези с промоциите

...
Концертът на Роджър Уотърс ще е сред тези с промоциите
Коментари Харесай

Коледни отстъпки за четири култови концерта в София догодина


Концертът на Роджър Уотърс ще е измежду тези с промоциите

Коледна десетпроцентна отстъпка от цената на всички билети за четири паметни концерта, което ще се състоят следващата година в София, оповестиха от " София Мюзик Ентърпрайсис " в сряда.

Промоцията ще важи от 18 до 31 декември за концертите на холандската джаз дива Каро Емералнд, на американската рок тайфа " Тото ", на английския музикант Rag’n’Bone Man и на колоса на психеделика Роджър Уотърс.

Концертът на Каро Емералд ще е на 2 март 2018 година в зала " Универсиада ".

Два дни по-късно у нас идват " Тото ", с цел да отбележат с почитателите си 40-годишнината от основаването на бандата. Концертът ще е в зала 1 на НДК и е част от европейското турне на групата " 40 Trips Around The Sun Tour ", което се обрисува да е едно от най-мащабните техни турове до момента.

Легендата на " Пинк Флойд " Роджър Уотърс излиза с бенда си на сцената на " Арена Армеец " на 4 май, като част от турнето Us + Them. Пишното образно шоу ще включва 80% остарели песни и 20% части от последния му албум Is This the Life We Really Want?

Колоритният английски музикант Rag'N'Bone Man, който завладя почитателите и международните чартове със сингъла си " Хюман " (Human), идва в София на 9 май. Купонът ще е в зала " Универсиада ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР