Концертът на канадския изпълнител Брайън Адамс, част от турнето му

...
Концертът на канадския изпълнител Брайън Адамс, част от турнето му
Коментари Харесай

Брайън Адамс излиза на сцената в Пловдив тази вечер

Концертът на канадския реализатор Брайън Адамс, част от турнето му Shine A Light, ще освети довечера зала " Колодрума " в Пловдив.

След обиколката на някои от най-големите подиуми в Съединени американски щати, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия музикантът се завръща в България две години след първата си среща с публиката тук(на 11 октомври 2016 година в зала " Арена Армеец " - бел.авт.) с екип от 50 души и 15 тира техника.

Турнето е отдадено на неговия последно публикуван албум със същото заглавие, а концертът му ще продължи над два часа. В тях Адамс ще извърши както доста от новите, по този начин и огромна част от по-старите си и известни песни.

Входовете за събитието ще бъдат отворени в 18:30 ч.. Концертът няма да има подгряващ реализатор, а Адамс ще излезе на сцената дружно със своите музиканти в 20 ч..

В мрежата на " Ивентим ", както и на касите на Многофункционална спортна зала " Колодрума " в Пловдив към момента се оферират стеснен брой билети, допълват уредниците от " София мюзик ентърпрайсис ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (959)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР