Концертът на феноменалния цигулар Ара Маликян е гранд финалът на

...
Концертът на феноменалния цигулар Ара Маликян е гранд финалът на
Коментари Харесай

Виртуозът на цигулката Ара Маликян пристигна за концерт във Варна

Концертът на феноменалния цигулар Ара Маликян е гранд финалът на интернационалния музикален фестивал " Варненско лято ". Известен с майсторство и нестихваща сила Маликян изправя публиката на крайници, където и да отиде по света.

Варна

След като нощес публиката в София изпрати с бурни аплодисменти Ара Маликян в Зала 1 на НДК, през днешния ден варненци го посрещнаха по същия метод.
Ара Маликян: Смятам, че всеки концерт би трябвало да крие дребна изненада. Трябва да изненадаш публиката, да успееш да предадеш доста усеща и страсти, тъй че ще дадем всичко от себе си. Ще вложим всичките си старания, с цел да зарадваме публиката.
Представители на общоарменския благотворителен съюз " Парекордзаган " зарадваха музиканта с икона на светеца - настойник на неговото име - с цел да го пази и да му припомня първото идване във Варна.
Крикор Крикорян: Благословена от нашия Католикос, Карекин II, репродукция на истинската икона, особено е донесена от Армения, с цел да му бъде подарена и да го закриля.
Видимо разчувстван, Маликян показа пред камерата на Българска национална телевизия, че най-важното в живота, на което желае да бъде правилен са възприятието на обич и благополучие. Те му дават мощ на сцената и се старае да ги съобщи на публиката, с цел да не бъде концертът му единствено музикален празник, а и духовно пътешестване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР