Концертът на Brass Against се мести на нова локация –

...
Концертът на Brass Against се мести на нова локация –
Коментари Харесай

Brass Against местят концерта си в София

Концертът на Brass Against се мести на нова локация – клуб Terminal 1 в София. Промяната на мястото се постанова заради смяна в техническите условия на артистите, само че все пак уредниците от A to JazZ дават обещание едно впечатляващо шоу, харизано от взривяващия брас бенд. Събитието стартира в 22:00 часа, когато на сцената дружно с групата ще се качи и вокалистката Liza Colby.
Четири месеца след първото им шоу в България бандата, позната с кавърите си на именитите Rage Against the Machine, се завръща у нас. Този път дружно с тях ще забележим различен несравним вокал - неповторимата Liza Colby , която е определяна от мнозина като кралица на рок енд рола. Впечатляващият ѝ глас звучи в последния кавър на песента Figure it Out, който излезе преди броени дни и към този момент има над 30 000 гледания. Феновете на бенда дефинират Liza като съвършения избор за кавър на групата Royal Blood, а съгласно други те първа ще чуем възхитителния ѝ глас в идните планове на Brass Against.
Нюйоркският колектив, който не се опасява да опитва, ще извърши най-емблематичните части на Tool, Audioslave, Black Sabbath и доста други под звуците на китара, саксофон, барабани, тромпет и туба.

На 22 юни в клуб Терминал 1 бендът ще бъде в следния състав: Liza Colbyb (вокал), Andrew Gutauskas (Баритон саксофон), Brad Hammonds (китара), Darius Christian (вокали/тромбон), Mazz Swift (вокали/цигулка), Mariel Bildsten (тромбон), Wayne Tucker и Oskar Stenmark (тромпет), Kenneth Bentley (туба) и Nathan Bell (барабани).
Закупените билети за лятно кино " Орфей ", Пловдив ще важат без презаверка. Всички, които желаят, могат да върнат билетите си като се свържат с Eventim на имейл [email protected] . Крайният период за връщане на билетите е 5 юли (петък), 2019. Цената на билетите остава без смяна, като те не обезпечават седящо място.
Билети за концерта на Brass Against може да закупите от мрежата на Eventim на цена от 35 лв..
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР