Концертът Един американец в Благоевград“ ще бъде представен в Благоевград.

...
Концертът Един американец в Благоевград“ ще бъде представен в Благоевград.
Коментари Харесай

„Един американец в Благоевград“ представя Камерна опера – Благоевград

Концертът „ Един американец в Благоевград “ ще бъде показан в Благоевград. Събитието е на Камерна опера –Благоевград и ще се организира на 28 ноември от 18.00 часа в държавна такса „ Никола Вапцаров “.

Специално присъединяване в концерта ще вземе 23-годишният цигулар от Лос Анджелис,САЩ, Адам Милщайн. На сцената, дружно със солиста от Съединени американски щати ще забележим и оркестъра на Камерна опера с диригент Красимир Топалов.
В програмата са включени Менделсон- увертьора „ Фингелова пещера “, М. Брух- Концерт за цигулка и оркестър, Шуберт- Симфония 5 и други.

Талантливият гост- реализатор е работил един до друг с актьори като Сара Чанг, Джеймс Енес, квартетът “Калидоре ”, Интернационалният Съвременен отбор и Робърт Спано. Той е буен педадог, преподаващ на студенти в клас по Performance arts в Мичиганския университет. Също по този начин е гостуващ маестро в Адринаския симфоничен оркестър. През тази година виолистът ще направи първия си Европейски дебют в България дружно с Максим Ешкенази.
Билети може да намерите на касите на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР