Kонцертът-бенефис на голямата естрадна звезда Мими Николова 60 години на

...
Kонцертът-бенефис на голямата естрадна звезда Мими Николова 60 години на
Коментари Харесай

Певицата Мими Николова преди бенефиса ѝ - 60 години на сцената


Kонцертът-бенефис на огромната естрадна звезда Мими Николова " 60 години на сцената " ще се състои на 27 юни от 19.30 ч. в Сити Марк Арт Център.

Кариерата ми е вървяла и напред и обратно, тъй като съм зодия рак. Това показа в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " певицата Мими Николова:

" Вървяло ми е на приливи и отливи. След 1989 година нямаше и доста концерти и може би към 10 години не съм пяла. След това започнах да си възвръщам всякакви песни и по този начин се върнах отново към пеенето ".

Естрадната звезда разясни каква музика ще бъде изпълнена на концерта ѝ:

" Първата част на концерта ще бъде от български песни, а втората част ще бъде общоприет джаз, евъргрийни. Ще бъде разнообразна програмата. Пак се вълнувам, както и по-рано. Притеснявам се по какъв начин ще бъдат признати дадените песни. Стилът ми на пеене е подобен, че аз пея по-лежерно, по-лирично и не пея силово като доста други певици. Със силовото пеене се изгубва гласът, тъй като оркестърът свири мощно, артистът пее мощно и става едно осъществяване, което общо взето не е доста положително ".

Цялото изявление с Мими Николова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР