Концерт от хола за Америка на сър Елтън Джон събра

...
Концерт от хола за Америка на сър Елтън Джон събра
Коментари Харесай

Звезден онлайн концерт събра 8 млн. долара за борба с COVID-19

" Концерт от хола за Америка " на сър Елтън Джон събра 8 милиона $ за подкрепяне на битката против, оповестява " Контактмюзик ".
Звездното шоу бе излъчено от Fox News и iHeartRadio Broadcasting Company през уикенда.
" Лекари, медицински сестри и учени, които работят на първа линия, ни потвърждават, че супергероите не носят пелерини ", сподели Елтън Джон в приветствието си преди началото на концерта. " Всичко това ни въодушевява. Това допуска, че най-хубавото занапред следва, остава единствено да преодолеем неблагополучията ", сподели артистът, който беше водещ и уредник на концерта.
В концерта взеха присъединяване доста известни музиканти, които извършиха шлагерите си от домашните си студия или пеейки на дивана. Сред тях бяха Били Айлиш, Марая Кери, Алиша Кийс, Били Джо Армстронг, Шон Мендес, Камила Кабело, Деми Ловато, поп групата Backstreet Boys и други. Певицата и актриса Лейди Гага и актрисата Мелиса Макарти пък се включиха вместо с ария с прочувствени думи на поддръжка към феновете, които се намират под доброволна карантинa, с цел да се спре разпространяването на болестта.
Джо Били Армстронг от Green Day загатна обстоятелството, че всички прекосяваме през " сложни времена " и означи, че за него е огромна " чест " да взе участие в концерта. Той изпя " Boulevard of Broken Dreams ".
Били Айлиш и брат ѝ Финиас извършиха акустична версия на шлагера " Bad Guy ". Марая Кери извърши благодарение на пианист, който свирeше от домашното си студио, песента " Always Be My Baby ".
Елтън Джон приключи с думите: " Всеки, който се бори да ни опази в сигурност, е ентусиазъм за нас ".
Изпълненията им бяха снимани със личните им телефони, камери и аудио съоръжение, с цел да се сведе до най-малко директното взаимоотношение с други хора.

73-годишната музикална легенда Елтън Джон неотдавна призна, че прекарва " фантастично " време у дома със брачна половинка си и синовете си, откакто анулира датите на турнето си заради пандемията.
Той сподели: " Не мисля, че е реалистично да кажем, че ние, изпълнителите, можем да чакаме да се върнем на сцената и екрана преди лятото ".
" За да бъда почтен с вас, отлично е да мога да извозвам толкоз доста време с момчетата си, тъй като нормално не го върша, макар че те са на път с мен от ноември в Австралия и Нова Зеландия. Това са 24/7 с тях и е фантастично. "
Хитмейкърът обаче се пошегува, че удоволствието му от времето със фамилията може да се промени, в случай че останат дълго време в изолираност. В тази връзка той добави: " Казвам това след една седмица, да забележим по какъв начин ще съм след към три седмици?! "

View this post on Instagram
Thank-you @kevinbacon for the nomination!! #IStayHomeFor @davidfurnish and our boys. Today it’s snakes, ladders and staying inside to stop the spread of coronavirus. Who are you staying home for? Please post your own #IStayHomeFor photo with a sign like mine and tag six of your friends asking them to do the same. My six nominations are - @teddysphotos @samsmith @taron.egerton @sharonstone @sharonosbourne and @sam_fender!

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Mar 18, 2020 at 6:34pm PDT

Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР