Концерт на мегазвездата в сръбския попфолк Миле Китич е планиран

...
Концерт на мегазвездата в сръбския попфолк Миле Китич е планиран
Коментари Харесай

Очакват звездата Миле Китич за събора на чешмарите в Доспат

Концерт на мегазвездата в сръбския попфолк Миле Китич е плануван за събора на чешмарите в Доспат в събота. Изявата му е разграничена на две елементи, излиза наяве от програмата на събитието.
Сръбско-босненският реализатор ще се появи на сцената в 21 часа и ще извършва обичани на феновете шлагери в продължение на един час.
В 22 часа е формалното разкриване на събитието с одобрение на кмета на Доспат Елин Радев, което ще бъде последвано от заря.
Когато формалната гала приключи, Миле Китич още веднъж ще притегли своите почитатели.
Припомняме, че месеци преди Събора на чешмарите локалната администрация разгласи анкета, в която изиска от жителите на общината да посочат кои артисти желаят да чуят.
„ Миле Китич беше с най-вече желания в пуснатата по-рано анкета за избор на реализатори за празника на община Доспат. Китич даде обещание, че ще пее за жителите и гостите на събора. Както постоянно, уредниците готвят богата и разнообразна стратегия “, оповестиха от отдел „ Култура “ в локалната администрация.
Празникът стартира от петък по здрач на дребната сцена с оркестър „ Панчо Иванов “, Николина Чакърдъкова и фолк певицата Алисия.
В събота (17-ти август) денем на огромната сцена ще се организира първата част от фестивала на националното творчество – с надпяване и надиграване на сформира за достоверен фолклор от Смолян и прилежащи области.
За 12 часа е очакван концерт на Иван Дяков, а следобедът ще продължи с надпяване и надиграване.
На дребната сцена ще се изявят трио „ Сопрано “, националната певица Радостина Паньова и Миле Китич.
В неделя дообед и следобяд ще продължи фестивалът на националното творчество. Той ще бъде пресечен в 12 часа с концерт на националната певица Росица Пейчева. А за 15 часа е паниран обичайният шампионат по национална битка.
„ Празникът на община Доспат се организира под патронажа на кмета Елин Радев “, прецизират от локалната администрация.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР