Концерт на 15-годишната американка Bhad Bhabie в Йордания е бил

...
Концерт на 15-годишната американка Bhad Bhabie в Йордания е бил
Коментари Харесай

Аман клекна пред палестинци и отмени концерт на тийнзвезда

Концерт на 15-годишната американка Bhad Bhabie в Йордания е бил анулиран след напън от страна на палестинска организация.

Според данните на Палестинския информативен център придвижването BDS (Boycott, Divestment and Sanctions от британски "Бойкот, изолираност и наказания ") е притискало държавното управление в Аман тийнзвездата да не пее в столицата на близкоизточната монархия. Решението на хашемитското кралство е било подбудено от поддръжката за израелската окупация на арабски земи, която рапърката е изразявала обществено.

Bhad Bhabie преиначено от Bad baby "Лошо гадже ") е театралното име на Даниел Бреголи. Тя е родена в семейство на евреин и италианка. След развода на родителите си момичето е взело фамилното име на майка си и била възпитавана в традициите на католицизма. Тя с изключение на на музикалната сцена е участвувала във кино лентата "Доктор Фил ". Бреголи в края на 2018 година е била оповестена за една от 25-те най-влиятелни тийнейджърки от списание "Тайм ".

BDS е формирана през 2005 година Негов основател е катарецът Омар Катуи, който има и израелски паспорт. Сред главните цели на организацията е връщането на Западния бряг на река Йордан и Източен Ерусалим на Йордания и Голанските възвишения на Сирия, завладяни от еврейската страна след войни през 60-те и 70-те години на ХХ век.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР