Концернът Фолксваген“ е решил, че ще инвестира в изграждането на

...
Концернът Фолксваген“ е решил, че ще инвестира в изграждането на
Коментари Харесай

Фолксваген призна: Или Турция, или никъде

Концернът „ Фолксваген “ е решил, че ще влага в построяването на цех в Турция, или въобще няма да изнася собствен нов цех в друга страна. Ръководството на компанията е разкъсвано сред това да постъпи вярно, предвид на офанзивата на Турция във войната в Сирия и обстоятелството, че компанията въпреки всичко би трябвало да мисли за икономическия си интерес, написа " Стандарт ".

``
реклама

Ако решат да не построяват цех в Турция, германците няма да строят подобен на никое място, а ще реорганизират производството във към този момент съществуващите си уреди.

Главният изпълнителен шеф на „ Фолксваген “ Херберт Дис отбрани решението на компанията да отсрочи възможното строителство на нов цех в Турция.

Германският авто колос разгласи на 15 октомври, че ще следи развиването на обстановката след офанзивата на турски сили против част от сирийски район, следен от кюрдските бойци.

" Докато се убиват хора, ние няма да поставим първия камък покрай полесражение ", сподели Херберт Дис в известие в обществената мрежа LinkedIn.

Той въпреки всичко призна, че заводът ще е от " стопански интерес " за Фолксваген и решението за построяването му към момента е отворено.

Германският автомобилостроител би трябвало да реши, взимайки поради и " чисто икономическите съображения ", и " моралната позиция ", сподели шефът на Фолксваген.

Автомобилостроителят не възнамерява друго място за нов цех, само че смята, че е кадърен да реорганизира производството в мрежата си, в случай че се наложи да се откаже от строителство в Турция.

Очакваната инвестиция за турския цех е сред 1,2 и 1,5 милиарда евро с капацитет за разкриването на 4000 работни места.

Турско-кюрдският спор е изключително деликатна тематика в Германия, където три милиона поданици с турска народност или генезис включват към милион кюрди.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР