Концептуални рисунки на новата итерация на вана Caddy на Volkswagen

...
Концептуални рисунки на новата итерация на вана Caddy на Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen разкри чертежите на новия пълен с технологии за живот на открито Caddy Mini Camper

Концептуални рисунки на новата итерация на вана Caddy на Volkswagen бяха показани от производителя. Новият модел ще се споделя Caddy Mini Camper и ще размени в продуктовата гама и сега предлагащия се Caddy Beach. Очаква се той да дебютира публично през септември тази година, а актуалното пето потомство на Caddy да бъде в дилърствата през октомври.

Mini Camper ще е построен на платформата MQB, която се споделя от всички разновидности на вановете Caddy Mk5 и от новото осмо потомство на Golf. Един от акцентите в нейното създаване е даването на колкото се може повече потребно пространство за ползвателите на транспортното средство.

Според прессъобщението, в началото къмпинг ванът ще е наличен с 2-литрови турбодизелови (TDI) мотори с мощ 75 к.с., 101 к.с. или 122 к.с. Те са с филтри за твърди частици, покриват стандарта Euro 6, двойна AdBlue инжекция и два SCR катализатора. Заради удвояването на тези съставни елементи, от Volkswagen ги назовават с двойна система за дозиране, а от компанията дават обещание доста намаление на азотните оксиди. " Така TDI моторите на Caddy се трансформират в един от най-чистите дизелови мотори на света ", показват от Volkswagen.
 Volkswagen разочарова с €800 милиона загуба за първата половина на 2020-а
Volkswagen разочарова с €800 милиона загуба за първата половина на 2020-а

Компанията реже дивидентите за 2019 година

Бензиновият мотор на Mini Camper за момента ще е единствено един - трицилиндров 1-литров турбиниран елемент (TSI), който ще има мощ от 116 к.с. Това на процедура е усъвършенствана версия на 1-литровия елемент, който дебютира в Caddy Mk4 през 2015 година, а беше и слаган в Polo. В предходната си версия той имаше мощ от 102 к.с.

Още по-иновативен обаче - и на процедура повода някой да си купи Caddy Mini Camper - е интериорът. От Volkswagen показват, че возилото ще се предлага с голям панорамен покрив с повърхност от 1,4 кв. м., който, дружно с прозорците, може да се затъмни. При прегъване на задните седалки багажникът ще се трансформира в зона за спане с дължина от съвсем 2 метра, която беше показана при Caddy още през 2005 година, само че този път от компанията дават обещание, че тя е удобна колкото при доста по-големия ван California.

" Малкият брат на California е приключен във всяко едно отношение за младото семейство и е подобаващ за цялото домакинство, за спорт или за занимание използва ", акцентират от компанията. " Накратко, той е ориентиран към тези, които желаят оптималната еластичност от колата си, която може да се употребява за непринудено микроприключение. "
 Какви начинания за стимулиране на продажбите започва Volkswagen
Какви начинания за стимулиране на продажбите започва Volkswagen

Най-големият производител на коли ще предложи усъвършенствани условия за лизинг и финансиране

В багажника също ще се оферират олекотените къмпинг столове и маса, които са налични и при California. Mini Camper също ще идва и със лични сакове за багаж.

От компанията акцентират, че возилото ще има 19 системи за повишение на комфорта и сигурността при пътешестване, в това число Travel Assist, която за пръв път ще подкрепя водачите при всички скорости на придвижване. Mini Camper ще идва и с Trailer Assist, подпомагащ тегленето на каравани или ремаркета. Тази технология сега е налична също при Crafter и транспортните средства от серията T.

Към тях са добавени и Side-Assist, при която два радара наблюдават за други транспортни средства в профил на возилото при промяна на пътното платно, и Rear Traffic Alert, която ще следи за возила, намиращи се рисково покрай задницата на вана.
 Volkswagen няма да строи цех в Турция
Volkswagen се отхвърли от цех в Турция за €1 милиард. Коя страна е новият любимец?

България също беше в конкуренцията за голямата немска инвестиция

От изображенията излиза наяве, че Mini Camper ще се предлага и с голяма палатка, която може да се свърже със задницата на вана, което ще даде огромна повърхност за отмора.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР