Концептуален проект за изграждане на околовръстен път на село Гара

...
Концептуален проект за изграждане на околовръстен път на село Гара
Коментари Харесай

Обсъдиха Концептуален проект за околовръстен път на село гара Елин Пелин

Концептуален план за създаване на околовръстен път на село Гара Елин Пелин обсъждаха в общината през днешния ден, оповестиха от локалната администрация.
В срещата участваха кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов, зам.-кметът с сектор „ Общинска благосъстоятелност, превоз и връзки “ Стоян Стоянов, кметът на Гара Елин Пелин Светла Трендафилова, основният проектант на общината Стефан Аспарухов, началникът на отдел „ Общинска благосъстоятелност, превоз и връзки “ Севдалина Вельова, и двама представители на локалното население.
Концептуалният план за околовръстният път на селището, показан на вниманието на общинската администрация, е направен от арх. Мая Томова и екип, осведомят от локалната администрация.
По време на срещата бяха набелязани ограниченията, посредством които би трябвало да протече осъществяването на плана за околовръстен път.
След деликатно разглеждане на всички разновидности за осъществяване на обекта, кметът Ивайло Симеонов съобщи, че това е единствената опция за деяние и е извънредно значимо да се направи първата стъпка, с цел да се обезпечи успокоение на живущите.
С построяването на околовръстно трасе в огромна степен ще бъде омекотен трафикът на леки и тежкотоварни коли , преминаващ през селата гара Елин Пелин и Нови хан, показаха от общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР