Концепцията за циганите е написана като Капиталът на Карл Маркс

...
Концепцията за циганите е написана като Капиталът на Карл Маркс
Коментари Харесай

Концепцията на Каракачанов като Капиталът на Маркс - всеки цитира, никой не чете

Концепцията за ромите е написана като " Капиталът " на Карл Маркс - всеки я цитира, само че никой не я е прочел . Причината за концепцията за интеграцията на ромите е, че след 25 година ромска интеграция, ромите са не е единствено неинтегрирани, а стават все по-дезинтегрирани .

Това съобщи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов в ефира на Българска национална телевизия.

Той разкритикува изказванията на някой хора " но за какво в този момент " за концепцията за интеграция на ромите. " Това не го споделят хората, а го споделят хора, които каквото и да направи Вътрешна македонска революционна организация са срещу и за какво в този момент. Всички като ги наредим, се сещаме за вица за пъкъла и българския котел, който не го охранява ".

По думите му 80-90% от битовата престъпност са присъщи за циганската общественост и това население живее в друг свят. Тази част това циганско население, което не изпраща децата си на учебно заведение, а да крадат , да просят и да проституират, би трябвало да бъде вкарана в пътя, изясни Каракачанов.
 Каракачанов е несклоняем към двойния стандарт сред българи и роми
Каракачанов е несклоняем към двойния стандарт сред българи и роми

Не може някой да влезе в двор с прътове и нищо да не се прави

Вицепремиерът уточни, че гледал репортаж по малкия екран от главатар от ромските махали споделил, че " ще ви създадем за 5 минути на лютеница ". За Каракачанов това не може да се случва и това е неприемливо.

" Византия не можа да ни направи на лютеница, Османската империя не можа да ни направи на лютеница, комунизмът не можа да ни направи на лютеница, на тези маргинали ли ще позволим да ни вършат на лютеница . Съжалявам, няма да стане ", безапелационен е той.

Той съобщи, че хората не са прочели по-голяма част от концепцията за интеграция на ромите, само че предложи да прочетат тактиката на страницата на Вътрешна македонска революционна организация във Facebook или от друго място в Интернет.

Каракачанов разкритикува позициите на Българския хелзинкски комитет , които съгласно него пазят изнасилвачи и убийци, роми, само че не пазят някой възрастен човек или дете, с което са се гаврили . Той даде обещание, в случай че някой го опровергае с обстоятелства, ще се извини.
 Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата
Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата

Тя не била обвързвана с изборите

По думите му вчерашните изявления от водача на " Воля " Веселин Марешки и представител от Българския хелзинкски комитет са " тотални маргинали " .

" Какво се случва за едно семейство, което не се грижи за детето си в Европейския съюз - лишават го ", уточни вицепремиерът и добави, че в България не се случва нищо, в случай че не се грижиш за детето си .

Нормалните хора, които имат схващане и възприятието за отговорност , се лимитират и вършат по едно или две деца , само че друга група хора знаят - колкото повече деца, толкоз повече обществени помощи , недоволства Каракачанов.

Докога страната ще подтиква " колкото повече деца, толкоз повече обществени помощи ", запита военният министър.

Каракачанов съобщи, че репресията от страна на страната би трябвало да бъдат против тези хора, които разрешават да не се съблюдава законът .
 Напрежение във Войводиново, ромите се връщат и плашат с протест Обновена
Напрежение във Войводиново, ромите се връщат и плашат с протест

След 16 часа ромите напуснаха, кметът на селото ги извел персонално с бус

Припомняме, след случая с Войводиново, вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че ще твори идея за промени в политиката за интеграция на ромите . Тя включва тактики, свързани с образованието, надзор на раждаемостта, както и трудовата тегоба.

Каракачанов изрично отхвърли идея за интеграция на ромите , която провокира спорни реакции в Народното събрание , да е обвързвана с идните избори.

Според него казусът с ромите и гетата става все по-сериозен и скоро ще ескалира, а нетърпимостта в обществото не престава да пораства .
 Марешки за Каракачанов: Постоянно прави тъпотии и лъже патриотите
Марешки за Каракачанов: Постоянно прави тъпотии и лъже патриотите

Вътрешна македонска революционна организация е проведена незаконна група, съобщи водачът на " Воля "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР