Концепцията срещу циганизацията трябва да бъде спешно приета, или в

...
Концепцията срещу циганизацията трябва да бъде спешно приета, или в
Коментари Харесай

Цветелин Кънчев: Не може да се казва, че циганинът е лош, а българинът - добър

Концепцията против циганизацията би трябвало да бъде незабавно призната, или в противоположен случай такива произшествия като в Розино ще продължат да се случват. Това съобщи националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в предаването ''Лице в лице'' по bTV.

,,Още преди концепцията да е призната са стартирани дейности по този въпрос с промени в Наказателния кодекс и в кодекса за общественото обезпечаване. Целта е да се спрат обществените помощи на всички, които живеят на гърба на българските жители, без значение от етническия им генезис. Всеки един би трябвало да бъде просветен и върнат на пазара на труда, с цел да взе участие във образуването на Брутният вътрешен продукт на България'', уточни Сиди.

Депутът разясни още, че Концепцията не е свещена крава и във всеки един миг по нея може да се нанасят промени.

,,Трябва да ги научим да вървят на учебно заведение и да работят и в тази тенденция сме подготвени на спор с безусловно всеки'', акцентира той.

,,Това е един злепоставен документ. Напомня ми за едни доста злокобни времена от 30-те години на предишния век с евреите. Това е следващата популистка стъпка на ВМРО'', разяснява Концепцията ръководителят на партия ''Евророма'' Цветелин Кънчев.

,,Трябва да приказваме за обществена интеграция, а не за етническа. Освен това преди 2-3 месеца Красимир Каракачанов ме видя и ми сподели, че съм бил напълнял, което прозвуча злокобно. Това приказва по какъв начин не гледаме личните си проблеми'', добави Кънчев.

,,От 15 години предлагаме на Вътрешна македонска революционна организация да се изготви харта за националните полезности. Защото не може да се споделя ромът е неприятен, а българинът е добър. В последна сметка убийците и неприятните хора нямат етнос и родина'', разгласи в умозаключение водачът на ''Евророма''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР