Концепцията на либертарианството ще лежи в основата на идеологията на

...
Концепцията на либертарианството ще лежи в основата на идеологията на
Коментари Харесай

Партията на Зеленски се обяви за либертарианска

Концепцията на либертарианството ще лежи в основата на идеологията на украинската президентска партия " Слуга на народа ", заяви представителят на новия държавен глава във Върховната Рада (парламента) Руслан Стефанчук, представен от ТАСС. Той сподели това в изявление за украинското издание " Ляв бряг ", оповестено през вчерашния ден.

На въпрос знае ли новият украински президент Володимир Зеленски какво значи това, Стефанчук дава отговор: " С това започнахме да формираме връзките си с него - демократичен модел на стопанската система, демократичен модел на връзките със съответните национални особености ".

Представителят на Зеленски разяснява, че главната задача на партията ще бъде да " унищожи системата и да предложи нов модел на стопанската система, при който страната ще придобие обслужваща роля, ще предлага друго качество на даване на услугите, ще инициира частни начинания във всички сфери, ще съществува правосъдна отбрана на всяка самодейност, в която пристигна вложител ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Партията " Слуга на народа " бе записана през декември 2017 година Името й съответствува с името на комедийния сериал за преподавател по история, който става президент на страната. Главната роля в него извършва артистът Зеленски. През есента на 2018 година отпред на партията застана Иван Баканов, който също е началник на компания по произвеждане на развлекателно наличие " Студия Квартал 95 ".

Вчера заместник-шефът на новата президентската администрация Руслан Рябошапка позволи, че партията може да бъде управлявана от съветника на Зеленски Дмитрий Разумков. Последните анкети сочат, че партията се радва на 40-процентна поддръжка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР