Контрольорите започват да продават билети от 1,60 лева в превозните

...
Контрольорите започват да продават билети от 1,60 лева в превозните
Коментари Харесай

Без актове и глоби в столичния градски транспорт

Контрольорите стартират да продават билети от 1,60 лв. в транспортните средста от 20 март. Това написаха от Центъра за градска подвижност във "Фейсбук ".
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1530
Те ще имат опция да връщат ресто. Но молим пасажерите да имат тъкмо приготвени сума, с цел да се избегне размяната на пари.

Контрольорите няма да продават билети от 30 лв. (глоба) и да сформират актове. Промяната е краткотрайна до приключване на нуждата от изключителни ограничения против COVID-19.

Контрольорите наложително ще са с маски, ръкавици и очила.

Пазете тях! Пазете и себе си!



Молим пасажерите за отговорност и взаимност за осъществяване на ограниченията и съблюдаване на реда и закона в тази обстановка.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1530  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР