Контролната среща между ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочена и

...
Контролната среща между ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочена и
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Партизан намериха нова дата за пропадналата контрола

Контролната среща сред ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочена и двата тима въпреки всичко ще се изправят един против различен. Приятелският мач е плануван за месец март по време на почивката за изиграването на срещите на националните тимове. 

" Червените " и " гробарите " ще се срещнат в Белград в завладяваща инспекция. Всички условия по контролата са към този момент уговорени, оповестяват от ЦСКА 1948.
 Пропадна контролата сред ЦСКА 1948 и Партизан, вижте повода Пропадна контролата сред ЦСКА 1948 и Партизан, вижте повода
Двата тима трябваше да премерят сили в контрола по време на лагера на столичния отбор в Белек, само че спарингът пропадна поради неточно отношение на уредниците му. 

Клубовете подходиха с нужния професионализъм и оптимално бързо влязоха в договаряния за планирането на нова подобаваща опция за изиграването на дуела.
 Партизан нямал визия, че би трябвало да играе с ЦСКА 1948 през днешния ден Партизан нямал визия, че би трябвало да играе с ЦСКА 1948 през днешния ден
" Благодарим на Партизан за коректността и пожелаваме триумф на тима в идните му публични конфликти! До нови срещи на терена! ", написаха " алените " на формалния си уебсайт.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР