Контролирано и „навременно“ избухването с далаверата за суджуците, които „нестигнали

...
Контролирано и „навременно“ избухването с далаверата за суджуците, които „нестигнали
Коментари Харесай

Според Афера: Зад резила със Суджуците службите и прокуратурата прикривали грандиозни далавери на ГЕРБ!

Контролирано и „ навременно “ експлоадирането с далаверата за суджуците, които „ нестигнали до премиера Бойко Борисов “ е УМИШЛЕН ПЛАСМЕНТ на познавач. службите, настояват брилянтни източници, написа АФЕРА.БГ. Това, което се пласира към медиите НЕ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА, А ГРАМ ОТ НЕЯ!

„ Поразрови суджука и по тематиката „ Калкан – гемии – 2 бр.– Радко – Каварна – Езерец …Е там в случай че ти снесат инфо, ще изкъртиш паветата пред Народното събрание “, пряк бе брилянтен източник от ДАНС.

Паралелно с тази информация, висопоставени източници от познавач.службите признаха, че не е казуса в суджука, а аферата, която се прикрива, е грандиозна, само че за пред медиите познавач. службите пласират съзнателно само далаверата за суджуците. Същата скица за пред медиите е била употребена и с изритания началник на ДАНС – Шумен и някогашен началник на ДАНС – Варна, като и там на напред във времето е осветлен само жилището му като „ извънредно нуждаещ се “, само че обстановката е надалеч по-дебела.

Така че, литкат ви със суджуците. На ход в този момент са същинските публицисти, в случай че са останали такива въобще на тази Територия, да извадят това, което ВЛАСТИТЕ КРИЯТ ЗАД „ СУДЖУКА “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР