Контролът върху законността на Златен век е на ДНСК и

...
Контролът върху законността на Златен век е на ДНСК и
Коментари Харесай

Фандъкова прехвърли топката за Златен век на ДНСК

" Контролът върху законността на " Златен век " е на ДНСК и те също имат своя позиция и право да я пазят. Аз съм длъжна да подчертая нашата позиция и я пазиме с диалозите и по тази причина помолих за обща среща с премиера, с цел да създадем съгласуваност. " Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в изявление за bTV.
Тя добави, че когато има разногласия те се вземат решение в съда: " Не съм правист, не мога да кажа кой от нас е прав, не желая да влизам в правни разногласия. Сигурна съм, че в края на краищата ще се позволи този проблем, значимото е, че сега ще се спре обекта и не се строи. "
На въпрос дали позволение за градеж на постройката е изтекло Фандъкова отговори: " Не ме карайте да давам отговор от името на други институции, тъй като пълномощията са доста тъкмо представени в закона. "
Относно това по какъв начин абсурдът Апартаментгейт ще повлияе на изборите столичният кмет сподели, че не зная, само че мисли, че държанието и позицията са доста ясни: " Всеки дава отговор за своите дейности и носи отговорност, виждате че преди появяването на инспекциите сътрудниците подават оставки. Това е нещо, което би трябвало да се случва при всички политици. Този въпрос от дълго време завърши. Мисля, че вярно се постъпва да се поема отговорност. Дали има връщане на доверието ще разберем на изборите. "
Във връзка с ремонта по ул. " Граф Игнатиев " Йорданка Фандъкова съобщи, че до момента в който не приключат ремонтните действия обектът остава строителна площадка.
Запитана дали ще се кандидатира за идващ мандат за кмет на София, тя не даде съответен отговор и разгласи, че към момента не е взела решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР