Контролът на въоръженията, Украйна и Сирия ще са теми на

...
Контролът на въоръженията, Украйна и Сирия ще са теми на
Коментари Харесай

Контролът на въоръженията, Украйна и Сирия сред темите на Тръмп и Помпейо с Лавров

Контролът на въоръженията, Украйна и Сирия ще са тематики на разискване в срещите на президента Доналд Тръмп и държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо с съветския външен министър Сергей Лавров, който е на първото си посещаване във Вашингтон от май 2017 година, предадoха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Визитата на Лавров обаче е помрачена от оповестяването на свързани с Украйна обвинявания на Камарата на представителите към Тръмп и недоволствата на президента от отчет на вътрешния контролен орган на Министерството на правораздаването, в който се заключава, че ФБР е имало съображение да проверява връзките сред предизборния екип на Тръмп през 2016 година и Русия, отбелязва АП.

Лавров се срещна с Помпейо в Държавния департамент, а следва двамата да отидат в Белия дом, където ще се срещнат с Тръмп.

Вчера Помпейо сподели за телевизия Уан Америка нюз нетуърк, че Тръмп е изискал от него да работи по двустранните търговски връзки и че той и Лавров ще обсъдят и въпроси от контрола на въоръженията. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР