Контрапротест посрещна президента Румен Радев в морската ни столица Варна.

...
Контрапротест посрещна президента Румен Радев в морската ни столица Варна.
Коментари Харесай

Контрапротест изненада президента във Варна

Контрапротест посрещна президента Румен Радев в морската ни столица Варна. Опитвайки се да се добере до палатките с протестиращи, които упорстват за оставката на премиера Борисов, той беше пресрещнат от симпатизанти на ГЕРБ, които го посрещнаха с лозунги "Радев, вън " и "Варна не те желае ".

Успявайки да се добере до палатковия лагер, президентът съобщи, че се усеща благополучен, че е още веднъж в морския град и че поддържа хората, които 40-и ден са по улиците, в палатките, на площадите и булевардите на Варна. По думите му, това е методът да задържат децата си в страната, осведоми Българска национална телевизия.

Кметът на Варна при излизането си от постройката на Община Варна беше посрещнат с крясъци "Оставка ". Малко преди 20:00 часа той беше избутан в единия завършек на постройката. За благополучие до съществени конфликти не се стигна.

Иван Портних - кмет на Варна: Няма потребност от експанзия и ненавист. Напротив, имаме потребност от успокоение, обединяване. Всъщност Варна е в деен летен сезон, не трябва да се провокира едно такова разделяне на града на две и на хората вътре.

След намесата на полицията и двата митинга продължиха във Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР