Контраофанзивата на украинската армия, която не успя да отговори на

...
Контраофанзивата на украинската армия, която не успя да отговори на
Коментари Харесай

Си Ен Ен: Контраофанзивата на Киев не отговорила на очакванията на Запада

Контраофанзивата на украинската войска, която не съумя да отговори на упованията на западните страни, може да докара до разединение измежду съдружниците на Киев, оповестява в разбор телевизия Си Ен Ен, като се базира на свои източници.
Според нея западни публични лица се притесняват, че " възходящото разминаване сред упованията и действителните резултати [от контраофанзивата] " ще докара до замяна на обвинявания сред Киев и западните столици, както и до " разединение в границите на алианса ".
" Проблемът, несъмнено, е, че тогава украинците ще хвърлят виновността [за неуспехите си] върху нас ", е декларирал почитан западен посланик.
За да покаже разделянето в американското публично мнение малкия екран цитира извършено предходната седмица изследване на CNN/SSRS, съгласно което 55% от американците към този момент са на мнение, че Конгресът не би трябвало да позволява в допълнение финансиране в поддръжка на Украйна. Около 51% настояват, че Съединени американски щати към този момент са създали задоволително, с цел да оказват помощ, а 48% - че би трябвало да създадат повече. Скоро след съветското навлизане през февруари 2022 година 62% обявиха, че Съединени американски щати би трябвало да създадат повече за поддръжка на Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.
" Белият дом омаловажава концепцията, че Украйна губи инерция, и към този момент разполага с задоволително време ", показва още Си Ен Ен.
По данни на съветското министерство на защитата украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни насам, показва ТАСС. Според министерството за два месеца украинската войска е изгубила над 43 000 военнослужещи и към 5000 единици друго въоръжение, в това число 26 самолета и 25 танка " Леопард ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР