Контрабандни лекарства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан Андреево

...
Контрабандни лекарства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан Андреево
Коментари Харесай

Удар на митничарите! Хванаха контрабандни лекарства на Капитан Андреево

Контрабандни медикаменти за намаляване са арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево при инспекция на митнически и гранични чиновници, оповестиха от Агенция "Митници ".
Общо 85 опаковки по 100 таблетки от препарата "Tiromel " са били открити във влизащ от Турция у нас лек автомобил с българска регистрация.
Шофьорът му и неговият сателит са декларирали пред митническите чиновници, че не внасят нищо за обявление. Превозното средство е било селектирано за щателна митническа инспекция, при която в кутия за обувки и измежду други персонални движимости в багажа на лидера на автомобила, са били открити 8500-те таблетки.
Задържаното лекарство е с пазарна стойност към 5000 лв.. Според експерти съдържащият се в него хормон забързва метаболизма и се използва за намаляване, прецизират от митниците. Хапчетата са били конфискувани.
На притежателя - 26-годишен мъж, е бил формиран акт и му е била конфискувана сумата от 1000 евро за поръчителство на възможни вземания по формирания акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР