Контрабандата на цигарите ще падне до 6% тази седмица, каза

...
Контрабандата на цигарите ще падне до 6% тази седмица, каза
Коментари Харесай

Контрабандата на цигарите ще падне до 6% тази седмица, прогнозира Борисов

Контрабандата на цигарите ще падне до 6% тази седмица, сподели министър председателят Бойко Борисов на връчванеto на премиите " Икономика на ярко " за 2017 година от Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), заяви организация " Фокус ". Той цитира " безапелационни данни ", съгласно които по време на служебния кабинет на Българска социалистическа партия единствено за 2 месеца и половина митниците са събрали със 120 млн. лв. по-малко.

" Надявам се в медиите да се покажат графиките, че по време на мандатите на Българска социалистическа партия сивата стопанска система става голяма. Щом пристигна наше правителство- изсветлява стопанската система ", сподели по-късно пред публицисти Борисов.

Той разясни, че това значи повече пари за пенсии и заплати, повече средства за служители на реда, тъмничари, за Българска академия на науките, за университетите, за животновъдите, за инфраструктурата, за Великденски и Коледни надбавки. " Когато някой се прави на по-почтен от папата – да огледа данните ", посъветва Борисов.

Той разгласи, че против контрабандата върви акция " Пречупване " и страната няма да се даде.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР