Контейнери тип лодка" - 4 куб. м, за строителни отпадъци

...
Контейнери тип лодка" - 4 куб. м, за строителни отпадъци
Коментари Харесай

Поставиха контейнери за строителни отпадъци от домакинствата във всички пловдивски райони

Контейнери вид " лодка " - 4 куб. м, за строителни боклуци са сложени на 8 места в 6-те региона на Пловдив, заяви шефът на Оперативна програма " Чистота " Иван Стоянов. Той категорично акцентира, че в тях жителите могат да изхвърлят строителни боклуци от ремонтни действия в семействата си, като еднократното количество не може да надвишава 1 куб. м. Поставянето на " лодките " е в сходство с Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Пловдив, като задачата е да се предотврати нерегламентираното изхвърляне на строителни боклуци. 

Задължение на компаниите е сами да обезпечат извозването на отпадъците. Могат да се извърнат към Оперативна програма " Чистота " на тел. 032/675 817, което да им даде контейнери вид " Лодка " против възнаграждение по одобрен с решение на Общинския съвет ценоразпис, или да потърсят услугите на други профилирани компании.

Върху контейнерите ясно е изписано тяхното предопределение, както и телефон за връзка с " Чистота ". Директорът Иван Стоянов е безапелационен, че от общинското дружество прецизно ще наблюдават за спазването на заповедта и нарушителите ще бъдат глобени. Той подсети, че за други едрогабаритни боклуци - дивани, маси, фотьойли, порти и прочие, е предопределена профилираната площадка в базата на Оперативна програма " Чистота " на ул. " Даме Груев " 64 А.

Ето местата, където са ситуирани контейнерите вид " лодка ":

Район " Централен "
ул. " Юрий Венелин " №2
ул. " Странджа " №1
ул. " Тракийски левент " №25
Район " Западен "
ул. " Юндола " №28 - 30 /обръщалото на градските автобуси/
Район " Северен "
ул. " Еледжик " №11 /обръщалото на градските рейсове под Карловския надлез/
Район " Тракия "
ул. " Цар Симеон " /до ЖП гара " Тракия ", околовръстното/
Район " Източен "
ул. " Богомил " /срещу №98/
Район " Южен "
ул. " Даме Груев " №64 А /пред базата на Оперативна програма " Чистота "/
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР