Контактната група ще проведе срещи с всички проевропейски и демократични

...
Контактната група ще проведе срещи с всички проевропейски и демократични
Коментари Харесай

Плевнелиев увери, че ще преговарят прозрачно за съставяне на кабинет

" Контактната група ще организира срещи с всички проевропейски и демократични сили за търсене на единодушие по правила и цели , на които да стъпи едно бъдещо държавно управление за превъзмогване на рецесиите и стабилизиране на страната. Целта е да се промени методът, да се възвърне разговорът, да се работи за доверие, да се търси обединяване към базисни правила, национални цели и работещи решения. ".

Това написа до Нова телевизия президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев
 Борисов подготвен да се отдръпна в името на евроатлантическо ръководство
Борисов подготвен да се отдръпна в името на евроатлантическо ръководство

Предлага контактна група на договарящи екипи както през 90-те години

Той изясни по какъв начин ще действа контактната група, която бе обявена от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият министър председател напомни по какъв начин от неговата група са излъчили представители, отпред с доктор Даниела Дариткова, които да договарят, а сходна процедура има и през 90-те години в страната ни. Борисов предложи сходна форма на договаряния за сформиране на кабинет.

" Благодаря за оказаното доверие да се включа в контактна група за търсене на единодушие по правила и цели , на които да стъпи едно бъдещо постоянно държавно управление. Предстои да се формализира нейният състав, като групата остава отворена за оферти от другите проевропейски и евроатлантически партии . Контактната група ще стартира своята работа след съставяне на постоянното 48-мо Народно заседание , като ще заседава и ще дава конференции за постигнатите резултати само в постройката на Народното събрание ", изясни Плевнелиев.
 Атанасов отхвърли на Борисов - с пост във фейсбук
Атанасов отхвърли на Борисов - с пост във фейсбук

Той препраща Борисов към диалози с Движение за права и свободи и " Възраждане " и със Стефан Янев

Няма да се посещават партийни централи и да се организират срещи на други места, а единствено пред очите на българските жители и медиите , тъй като ще се работи за доверие и бистрота, твърди президентът.

Контактната група ще организира срещи с всички проевропейски и демократични сили за търсене на единодушие по правила и цели , на които да стъпи едно бъдещо държавно управление за превъзмогване на рецесиите и стабилизиране на страната . " Целта е да се промени методът, да се възвърне разговорът, да се работи за доверие, да се търси обединяване към базисни правила, национални цели и работещи решения ", написа Плевнелиев. 
 Всички ще се скрият зад необятния тил на ген. Янев, счита социологът проф. Иво Христов
Всички ще се скрият зад необятния тил на ген. Янев, счита социологът проф. Иво Христов

Според него Има Такъв Народ и Политическа партия са изпълнили задачата, за която са били създадени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР