Контактната група, която трябва да търси съгласие около първия проучвателен

...
Контактната група, която трябва да търси съгласие около първия проучвателен
Коментари Харесай

Контактната група на Плевнелиев-Паси започва разговори

Контактната група, която би трябвало да търси единодушие към първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление, управлявана от Росен Плевнелиев и Сополон Паси стартира диалози. Първата среща е с ГЕРБ в четвъртък, 20 октомври, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В началото на седмицата от офиса на Плевнелиев, президент България в интервала 2012 – 2017 година, оповестиха графика на идните срещи. Заявка за безучастие обаче дадоха от „ Продължаваме промяната ”, „ Демократична България ” и Българска социалистическа партия. Разговори с „ Възраждане ” въобще няма да се организират.

В първия ден на 48-ото Народно заседание Росен Плевнелиев изрази вяра, че ще се откри формула за работещо държавно управление. Според него партиите би трябвало да градят мостове един към различен.

Според Плевнелиев и Паси, министър на външните работи в интервала 2001–2005 година, излаз от спешната обстановка има и той минава през разговор и единодушие по съответни и работещи решения — решения, а не оправдания. Тази ни религия ни подтикна да се нагърбим с безкористна задача, която одобряваме като непринуден дълг, а точно да се включим в контактна група, търсеща единодушие по правила и цели, които да се заложат в работата на новото Народно заседание ”, споделя тандемът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР