Контактна група с членове от министерствата на правосъдието и образованието,

...
Контактна група с членове от министерствата на правосъдието и образованието,
Коментари Харесай

Управляващите обмислят от 3 на 5 г. затвор за престъпления от омраза

Контактна група с членове от министерствата на правораздаването и образованието, Министерство на вътрешните работи, прокуратурата, столична община, организацията на евреите на България и други приготвя хрумвания за промени на законодателството против закононарушенията от ненавист, разкри в петъчния парламентарен надзор външната министърка Екатерина Захариева.
След разбор на Наказателен кодекс съгласно интернационалните стандарти, групата е предложила съответни текстове за увеличение на наказванията за закононарушения от ненавист или такива с антисемидска и ксенофобска причина от 3 на 5 година затвор.
 Коментар на Борисов за българските евреи отключи вълна от реакции във Фейсбук Коментар на Борисов за българските евреи отключи вълна от реакции във Фейсбук
" Българският народ е посочил, че знае по какъв начин да пази своите евреи по време на Втората международна война и в никакъв случай няма да допусне сходно нещо...
Тепърва следва смяната да бъде прегледана в комисията на Народно събрание, разгласи още Захариева в пленарната зал.
Планира се и народен проект за битка с антисемитизма . Това ще се случи посредством съвмествен план сред България и Норвегия в поддръжка на интернационалните задължения на страната ни за битка с антисемитизма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР