Контакт с извънземен разум – бъдещето на човечеството и смяна

...
Контакт с извънземен разум – бъдещето на човечеството и смяна
Коментари Харесай

Тайните на извънземните обсъждат международни учени в Хасково

" Контакт с извънземен разсъдък – бъдещето на човечеството и промяна на парадигмата " е тематиката на интернационалната конференция, отдадена на извънземните, която ще се организира в дните 3 и 4 ноември в град Хасково.
В рамките на форума са планувани 11 лекции от 11 международни учени в региона на проблематиката, която изследва непознатия свят на Космоса и общуването на човечеството с други цивилизации.
Проф. Лъчезар Филипов е уредник и подстрекател на този конгрес, отдаден на НЛО в България. " По света се организират на разнообразни места конференции на тази тематика. За нас е значимо да знаете, че този феномен в действителност съществува и за него приказват съществени учени. Дискусии се водят от време на време и в американския Сенат ", споделя специалистът. " През 2013 година имаше чуване по тематиката. Имаше дълга борба, с цел да бъдат разкрити документи с гриф „ строго секретно “ и най-вероятно има още доста неразсекретени документи. Ватикана също има отношение по тематиката. Не е належащо да вярвате, че съществуват извънземни, само че е добре да чуете обстоятелствата ", безапелационен е професорът.
Програмата на събитието планува лекции, които ще разкрият както съответни образци, по този начин и ще слагат казуса в необятен дискурс, като задачата е на тематиката с извънземните да се огледа оптимално правилно и с показване на обосновани изказвания и доказателства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР