Консумацията на свинско месо, което е забранено от Корана, издаде

...
Консумацията на свинско месо, което е забранено от Корана, издаде
Коментари Харесай

Свинското месо издаде мъж, представящ се за саудитски принц в продължение на години

Консумацията на свинско месо, което е неразрешено от Корана, издаде лъжец, представящ се в продължение на години за саудитски принц.
48-годишният мъж беше наказан в Маями за кражбата на минимум 8 милиона $. Той ги е присвоил като се е представял за „ султан бин Халид ал-Сауд “ - член на саудитското кралско семейство.
Измамникът в действителност водил разхитителен живот, присъщ за един арабски принц. Той си купил Ролекс, Ферари, наел първокласен парцел във Флорида, където желал да се укрие дружно с богата си плячка.
Сега обаче нарушителят е застрашен от 18-годишна ефикасна присъда.
Антъни е роден в Колумбия, само че като дребен е осиновен от американско семейство от щата Мичиган. Той е американски жител, само че през последните три десетилетия е бил " саудитски принц ".
С новата си идентичност, марковите си облекла и многочислена защита Антъни е вдъхнал доверие на доста почтени вложители от целия свят, които са му дали парите си, с цел да ги ръководи.
В последна сметка изтънчената скица за измами е разкрита от правоохранителните органи и " продавачът на подправена вяра " е задържан през ноември 2017 година Сега той ще би трябвало да заплати за своя " невероятен живот и първокласни закононарушения ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР