Консумацията на стафидена вода може да ви помогне да предотвратите,

...
Консумацията на стафидена вода може да ви помогне да предотвратите,
Коментари Харесай

Стафидена вода за изчистване на токсините от тялото

Консумацията на стафидена вода може да ви помогне да предотвратите, само че и да се справите с огромен брой здравословни проблеми. Това е остарял лек, употребен за лекуване на проблеми с черния дроб.

Необходими съставки:

вода стафиди лимон (по желание)

Вземете 2 чаши вода и 150 грама стафиди.

Кипнете водата. Добавете стафидите и ги оставете да се наквасен за една нощ. На сутринта прецедете тази вода и я загрейте на слаб огън.

Пийте заран на празен корем.

Добавете лимон за по-добър усет, по избор.

Не пийте нищо през идващите 30 минути.

Какви са изгодите за здравето от пиенето на вода от стафиди?

Стафидената вода съдържа положително количество антиоксиданти. Добавянето на лимон към водата, в допълнение ще усили изгодите йа. Това е отлична напитка за детоксикация.

Детоксикира черния дроб

Ще ви помогне да изхвърлите всички нездравословни отрови от тялото си. Тази напитка усъвършенства биохимичния развой на черния дроб и оказва помощ за филтриране на кръвта.

Регулира стомашната киселина

Тази вода контролира стомашната киселина.

Укрепва имунитета

Стафидената вода има антиоксиданти, които оказват помощ за подсилване на имунната ви система.

Поддържа положително здравето на сърцето

Действа като пречиствател на кръвта и оказва помощ да поддържате сърцето си крепко. Елиминира неприятния холестерол от тялото ви и това оказва помощ за възстановяване на здравето на сърцето ви.

Подобрява работата на червата

Стафидите съдържат фибри, които са чудесни за вашата храносмилателна система. Пиенето на вода със стафиди оказва помощ за възстановяване на храносмилането.

Освен това, предотвратява запек и неприятно храносмилане. Редовното пиянство на тази вода оказва помощ за възстановяване на придвижването на червата.

Помага при намаляване

Пиенето на вода от стафиди заран също ви оказва помощ да отслабнете. Стафидите са богати на фруктоза и глюкоза, които ви поддържат енергични. Те също имат фибри, които ви карат да се чувствате сити за дълго време.

Предотвратява дефицит на желязо

Пиенето на тази вода е потребно за тези, които имат недостиг на желязо. Стафидите са богати на желязо и оказват помощ за увеличение на кръвоснабдяването в тялото. Предотвратява анемия.

Подобрява здравината на костите

Стафидите съдържат бор, който оказва помощ за образуването на костна тъкан. Стафидите също съдържат калций, който е превъзходен за вашите кости.

Пиенето на стафидена вода оказва помощ за възстановяване на здравината на костите.

Сега, откакто, знаете за невероятните изгоди от пиенето на вода от стафиди, не забравяйте да я включите в ежедневната си диета.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР