Консумацията на алкохолни напитки и много повече дестилирани намаляват нивата

...
Консумацията на алкохолни напитки и много повече дестилирани намаляват нивата
Коментари Харесай

Как да върнем свежия вид на кожата на сутринта след купон

Консумацията на алкохолни питиета и доста повече дестилирани понижават равнищата на витамин А, причинявайки ранното стареене на кожата и сухота. Препоръчително е незабавно щом се приберете вкъщи да премахнете грима си. Най-често се разсънва на идващия ден със суха кожа, тъмни кръгове и подути клепачи от агресивното премахване. Ето няколко съвета по какъв начин да се грижите за кожата си след празненството:

Овлажнявайте кожата

Алкохолът и кожата не вървят ръка за ръка. Порите на кожата наподобяват претрупани от артикули за грим и ще би трябвало да се закупи добър хидратиращ крем за лице с хиалуронова киселина, с цел да се съживи и да се възвърне изгубената хидратация. Нанесете пластове посредством масажиране, до момента в който целият артикул се всмуква.

Облекчете погледа

Добра рекомендация са лепенките, които оказват помощ за усмиряване и изпразване на очите. Идеален за нанасяне заран, откакто кожата е отпочинала и ги оставете да работят за няколко минути. На мода са корейските маски за многократна приложимост. Някои съдържат хиалуриконова киселина и успокояващи съставки, а други са хидрогел, който понижава появяването на фини линии и гладки, придавайки лифтинг резултат.

Друг проблем са тъмните кръгове. Зависи от броя часове, през които всеки спи, очите ще бъдат по-подути. Един от домашните препоръки е да поставите чаена лъжичка в хладилника и по-късно да я нанесете върху тях. След като тези препоръки за хубост са спазени, кожата ще бъде по-блестяща и копринена.

Освежавайте всеки миг

Ако имате опция, носенето на спрей с термална вода в портфейла си, с цел да освежите кожата и да я снабдите с хранителни субстанции, е добра концепция. Идеален е за изтощена кожа, защото има успокояващи и освежаващи свойства. Тези води са направени със съставки, които спомагат за хидратирането и възобновяване на епидермиса по натурален път с помощта на минералите, които се съдържат и тези, генерирани от самата кожа, като по-добре подтикват кислорода на тялото.

Потапяща баня

В деня след празненството вземането на потапяща баня оказва помощ за битка с резултатите от нощното излизане и ще разреши по-добра отмора и разпределяне на мускулите, " изчистване " на главата и унищожаване на останалите отрови. Една от новите трендове са ефервесцентни бомби за баня, идеални за този вид вани, естествени и с разнообразни аромати, които се намират елементарно.

Детокс храни 

Започването на деня с детокс закуска е най-хубавият избор. Зелен чай, смутита с ябълка и целина, ягоди, грозде и цвекло вместо кафе. Изберете сезонни плодове, с цел да замените витамините, минералите и протеините. Важно е да се реинтегрира водата, която тялото е изгубило.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР