Консултация със специалист може да ни предотврати главоболия от обир

...
Консултация със специалист може да ни предотврати главоболия от обир
Коментари Харесай

Безценно! Как с малко средства да постигнем максимален резултат при защита от обир на дома

Консултация със експерт може да ни предотврати главоболия от грабеж по празниците, предава Българска национална телевизия. Гост по тематиката беше Ерик Борисов, експерт по брави.
Според Борисов в един дом дограмите са елементарно преодолими, само че самите компании оферират спомагателна отбрана, която защищава от щурм. Така против невисока сума можем да си предотвратим главоболия след това.

Не работи техниката с оставянето на светеща лампа. Сигурността не значи безусловно нещо скъпо, сподели още Ерик Борисов.

Той посъветва хората, които към момента употребяват така наречен " касови ключове " за отбрана, да ги сменят, защото те към този момент са елементарно преодолими от обирджиите.

От Благоевград по тематиката се включи контрольор Адриан Василев, който посъветва хората да подсигурят жилището със сигнално-охранителна техника, да уведомят близки, които понякога да ревизират адреса.

В последно време технологиите разрешават елементарно превъзмогване на брава и прозорци и да извършат грабеж. Предварителни изследвания се вършат на домове, за които допускат, че се крият полезности, разяснява контрольор Василев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР