Консултациите продължават. Тази година българските граждани на три поредни избора

...
Консултациите продължават. Тази година българските граждани на три поредни избора
Коментари Харесай

ДПС на консултациите при президента: Очакванията на обществото ни са за редовно правителство

Консултациите не престават. " Тази година българските жители на три следващи избора дадоха своя глас за смяна. Очакванията на обществото ни са за постоянно държавно управление. Затова за нас е значимо мнението на всяка от парламентарните групи за активността на новия парламент, работата и образуването на бъдещото държавно управление ", сподели пред представителите на Движение за права и свободи президентът Румен Радев, съобщи Българска национална телевизия.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че в действителност е имало три избора вследствие на политическата рецесия в страната. По думите му обаче политическата рецесия не настава за един ден, а през годините сме стигнали до обстановката, в която се намираме.
 
" Преодоляването на политическата рецесия може да се случи посредством разговор сред партиите, политическите субекти и разговор сред институциите. Не е нова тематика за нас от Движение за права и свободи, тъй като през годините ние нееднократно сме предупреждавали, че можем да стигнем до такава политическа рецесия. Много пъти сме могли да дефинираме какво разбираме под възобновяване на нормалността в политиката, възобновяване на демокрацията и възобновяване на държавността. Въпросът е по какъв начин преодоляваме политическата рецесия ", сподели още той.

Карадайъ съобщи, че страната има потребност от постоянен кабинет предвид на множеството рецесии - коронавирус рецесията, здравната, обществената, икономическата и финансовата, инфлацията, която сега се развива, растящите цени.

" Това изисква отговорно ръководство, ръководство с визия, изискват виновни политически субекти с бързи, незабавни дейности предвид на превъзмогване на рецесията и с взор в бъдещето ", сподели водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ счита, че сме закъснели с Плана за възобновяване и резистентност и закъсняваме с оперативните стратегии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР