Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates спечели

...
Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates спечели
Коментари Харесай

Световна конференция представи ключови механизми за предлагане на имоти във високия сегмент

Консултантската компания за парцели от най-голям клас Unique Estates завоюва 4 влиятелни награди за маркетинг на първокласни парцели. Отличията бяха връчени по време на годишната конференция Global Real Estate Conference, която се организира през февруари в хотел „ Уин “ в Лас Вегас, Съединени американски щати. Събитието беше налично единствено за сътрудници на най-голямата мрежа за първокласни парцели в света – Luxury Portfolio, и притегли близо 3000 от най-успешните експерти в региона на недвижимите парцели от 24 страни, измежду които и експерти от българската компания.

Unique Estates сграбчи 4 награди в категориите за компании с до 100 чиновници – първо място за „ Специализиран маркетинг “, второ място за „ Разгръщане на бранд “ и трето място в категориите „ Интерактивни медии “ и „ Материали за клиенти “. Престижните оценки на интернационалната годишна конференция Global Real Estate Conference се връчват на организацията за творчеството и оригиналността при изработването на съпътстващи промоционални материали и експертната приложимост на интерактивни медии при другарство с клиенти и сътрудници.

Благодарение на задълбоченото познаване на локалния и международен пазар и прецизността при построяването на взаимоотношения с клиентите, Unique Estates печели следващ приз от интернационалната платформа Luxury Portfolio, към която се причисли през 2016 година като извънреден сътрудник за България. Миналата година компанията сграбчи влиятелните награди „ Spirit “ на конференцията на LeadingRE във Флорида и „ Изгряваща звезда “ на 10-ия Глобален симпозиум на международната мрежа в Австрия.

„ Признанието на отличните ни умения в региона на маркетинга е индикатор за мощно развития креативен потенциал и прецизността на нашия екип при другарство с клиентите и сътрудниците ни. Креативността, самостоятелният метод и стремежът към рационализиране са двигателните сили зад мотивацията ни да продължаваме да разпростирам капацитета на първокласния сегмент парцели и да предлагаме най-хубавото на пазара у нас “, разяснява Весела Илиева, ръководещ сътрудник в Unique Estates.

Пам O’Конър, президент на LeadingRE, показа във връзка маркетинговите оценки на състезанието: „ Наградените компании завоюваха признанието ни с помощта на създаването на изключителни креативен материали и акции, които демонстрират отличителния темперамент на организациите в региона на извънредните парцели посредством завладяващо наличие, истински графики и ефикасна връзка с таргетираната аудитория. Визуалното показване на определените планове на конференцията въодушеви и мощно стимулира всички членове на нашата организация. “

Годишната конференция Global Real Estate Conference даде на гостите опция да вземат участие в дискусионни панели, интерактивни образования и презентации, които демонстрираха основни механизми за постигане на топ 10% на потребителите по целия свят. Гостите се включиха и в обучителни сесии, отдадени на тактики, свързани с разгръщане на бизнеса и различаване на другите демографски характерности на купувачите на парцели от най-високия ценови клас.

Сред основните лектори на събитието бяха някогашният състезател на „ Чикаго Къбс “ Дейвид Рос и известната радиоводеща в Джорджия Селесте Хедли. Други оратори, които засегнаха любопитни тематики в региона на личностното и кариерно израстване, бяха Макартър Фелоу, фамозен откривател на развиването на характера, Анджела Дъкуърт, която показа експертно мнение върху градивните детайли на триумфа, и Чарлз Духиг, създател на бестселъра „ По-бърз, по-умен, по-добър “.

Конференцията очерта и икономическа прогноза за 2018 година от доктор Марси Росел, основен икономист на Leading Real Estate Companies of the World. Представители на водещите компании за недвижими парцели участваха на сесии, фокусирани върху смисъла на последните данни за потребителите, развиването на технологиите и изкуството на водене на договаряния в региона на недвижимите парцели.

Организаторите на събитието от най-голямата мрежа за първокласни парцели в света – Luxury Portfolio, се бяха погрижили освен да осведомят участниците на конференцията за последните нововъведения в региона на първокласните парцели и маркетинга, само че и да вдъхновят и подтикват всички свои сътрудници от над 565 интернационалните компании да продължат да разпростират изобретателния си капацитет и да реализират триумфи на международната сцена на първокласните парцели.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР