Консултантската компания PwC България организира първия по рода си благотворителен

...
Консултантската компания PwC България организира първия по рода си благотворителен
Коментари Харесай

PwC България кани на благотворителния аукцион „Подай ръка“

Консултантската компания PwC България провежда първия по рода си благотворителен аукцион „ Подай ръка “ в поддръжка на българските студенти.

По време на събитието ще бъдат показани 28 неповторими картини, събрали очертанията на дланите на някои от най-известните и сполучливи българи – спортисти, актьори, общественици, лекари, предприемачи и други

Лили Иванова, президентът Румен Радев, Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Васко Василев, група Сигнал, Симеон Сакскобургготски, Георги Мамалев и Стоянка Мутафова са единствено част от известните персони, които „ подадоха ръка “ на идеята по-добро бъдеще на студентите у нас и чиито картини ще могат да бъдат закупени на 9 октомври в София, оповестяват от PwC.

Всички средства от търга „ Подай ръка “ ще бъдат дарени в поддръжка на български студенти, стимулирани да съумеят в родната си страна. Освен да се снабдят с неповторимо произведение на изкуството, гостите на събитието ще имат опция да вземат и значимо решение: студенти в коя сфера на образование да бъдат подкрепени посредством търга – изкуство, педагогика или опазване на здравето.

„ Да обединим бизнеса за идеята по-добро бъдеще на студентите у нас е основна задача на PwC България. Преди година дружно с доста наши бизнес сътрудници осигурихме стипендии на 25 надарени наши студенти. С търга „ Подай ръка “ целим да подпомогнем още заслужили родни младежи. Благодаря на всички известни персони, които повярваха в идеята ни и „ подадоха ръка “, разяснява Божидар Нейчев, старши съучастник в PwC България.

Картините, които ще бъдат показани на търга, са дело на известния художник Бойко Колев, който майсторски обвърза очертанията на дланите на известните персони с най-ценните им персонални достижения и дела.

Благотворителният аукцион „ Подай ръка “ е самобитно продължение на миналогодишната акцията на PwC „ Твоите 25 аргументи да избереш България “, осъществена под патронажа на президента Румен Радев. Тогава близо 1300 български студенти от 127 университета и 15 страни изпратиха есета с аргументите си да останат и да се развиват у нас. В момента 25-те спечелили от плана получават месечни стипендии и организират перспективни стажове в едни от най-престижните компании у нас.

Официалният азбучник за аукциона „ Подай ръка “ и всички картини може да разгледате тук .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР