Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович коментира ситуацията с нападателите в

...
Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович коментира ситуацията с нападателите в
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Не ни трябва нов нападател

Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович разяснява обстановката с нападателите в отбора след договорката с Рапид (Виена) за Мауридес, която е на финалната права.

“Мауридес към този момент не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, само че има капацитета да стане огромен състезател. Имаме двама нападатели и нямаме потребност да привличаме различен. Ако се случи да попаднем на някой доста добър за поста, ще го вземем, при положение, че е допустимо. Но, действително видяно, сега нямаме желание да търсим различен. Притежаваме положителни футболисти и имам вяра, че всичко ще е наред. Можем да вървим наедно с Лудогорец и да се борим за купата и купата”, сподели Петрович пред “Тема Спорт”.

Той приказва и за новоназначения треньор на Левски Георги Дерменджиев, който е бил негов асистент в Литекс. “Гошо ми е огромен другар, работили сме дружно и той е добър човек и добър треньор. Аз обаче завърших с Левски. Повече няма да приказвам за този клуб. Не ме интересуват. Аз съм в ЦСКА и ще приказвам за ЦСКА”, съобщи Петрович.

В хотела на “армейците” в Марбейя той се засече с един от някогашните си клубове - Шанхай Шенхуа. ЦСКА-София ще играе контрола с китайците на 23-и, сряда, а Люпко е водил азиатския тим напролет на 2000 година - сред двата си престоя отпред на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР