Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович говори пред Тема Спорт по

...
Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович говори пред Тема Спорт по
Коментари Харесай

Люпко Петрович обясни ситуацията със защитника от Руанда

Консултантът в ЦСКА-София Люпко Петрович приказва пред " Тема Спорт " във връзка идването в България на руандийския бранител Фитина Омболенга (22 г.). Десният бек е играл под управлението на Петрович в АПР и сърбинът е чудесно осведомен с неговите качества.

" Фитина е десен бек, висок е 188 см, бърз, много здрав физически и доста устойчив. През последните две години момчето е играло в Руанда. Преди това изкарва три месеца в Словакия, само че се прибира назад, защото нямаше по какъв начин да играе за националния тим. Той е огромен гений и от него чакаме един ден да заиграе в ЦСКА. Ще забележим какво ще стане. нужни са ни два-три месеца, с цел да свикне, да го огледаме по-внимателно. Не форсираме нещата, ще му би трябвало време, с цел да се приспособи. Може би ще тренира с Литекс първоначално, а след това ще преценим по какъв начин да действаме с него ", сподели Петрович.

Той разяснява в резюме и продажбата на Кирил Десподов в Каляри: " Това е огромен трансфер за ЦСКА и за него. Пожелавам му да играе все по-добре и да стане в действителност огромен футболист ", добави Люпко.

" В подготовката е едно, в шампионата ще е друго. Сигурен съм, че тимът ще започва по най-хубавия метод шампионата ", сподели още Петрович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР